Inspiratie

Omarm je demonen

Het is essentieel om de duisternis te omarmen. Want hoe weet je wat licht is, als je geen donker hebt ervaren? De twee kunnen niet los van elkaar bestaan. Door verzet tegen de duisternis, wordt het alleen maar groter. Maar door het te omarmen, krijgt het licht ruimte om erdoorheen te schijnen.

Je woord is je kracht

Woorden zijn als voeding voor je realiteit. Spreek je negativiteit, verwacht dan geen positieve realiteit. Er zit meer kracht in woorden dan je denkt. Woorden zijn de basis voor hoe jij je voelt, hoe anderen op je reageren, wat je uitstraalt, en uiteindelijk je realiteit.

Volg je hart

De kunst van het volgen van je hart is om er zo vertrouwd mee te worden, dat je de kleinste subtiliteiten gaat herkennen. Want je hart schreeuwt niet. Je hart fluistert. En als jij luistert… Leef je gelukkig. Dan kom je tot bloei. Dan groeit je glimlach. Dan groeit je inspiratie. Dan groeit je passie.

Wat is Taco?

In dit artikel ga ik je alles vertellen wat er momenteel speelt binnen de wereld van Taco. Van liquiditeits pools tot extractors, voor passief inkomen, en van ingrediënten tot uitrusting voor het recent gelanceerde Taco Brigade. Ik vertel je over de 2 apps waarmee jij je crypto’s op wax kunt managen, en crypto mee kunt verdienen.

Dit artikel moet je lezen als jij wilt weten wat het Taco Project op de WAX blockchain inhoudt. Ik ben er erg enthousiast over, en ik denk dat jij dat ook bent na het lezen van wat er gaande is binnen Taco.

Stel je doel vast.

Waar te beginnen? Als je je doel niet kent, hoe kan je dan weten welke richting je moet nemen. Hoe weet je dan wat je volgende stap gaat zijn? Je kunt de weg wel vragen, maar als je niet weet waar je naartoe wilt, dan is elke richting de juiste.

Weet jij waar je over 7 jaar wilt staan? Als je dat niet weet, kan je dan wel goed bepalen wat je stappen gaan zijn voor het komende jaar? Of voor het komende kwartaal, of voor de komende maand?

hello-i-m-nik-z1d-LP8sjuI-unsplash

Nee zeggen is krachtig!

Nee zeggen is heel krachtig. Maar waartegen zou je nee zeggen? Weet jij waarom je nee zegt?

Je nee is alleen wat waard als het gesteund wordt door een krachtig ja. Een ja tegen dat waar je van droomt. Ja tegen je passie, de liefde van je leven, je familie en vrienden. Ja tegen je doelen en visie. Al het andere wat daar niet binnen past, mag je voorbij laten gaan met nee.

Hoe je je doelen gaat bereiken.

Je doelen bereiken is niet makkelijk. Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die op 1 januari nieuwe doelen gesteld hebben, maar binnen 2 weken de handdoek in de ring gegooid hebben. In deze blog ga ik je meenemen om op een goede manier doelen te stellen. Ook laat ik zien hoe je ze ook daadwerkelijk kunt bereiken.